Δίκτυα Η/Υ - Μικροεπεξεργαστές (Θ), (Ε) - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by gtsonos on

Η εξέταση του εργαστηρίου και της θεωρίας του μαθήματος: «Δίκτυα Η/Υ-Μικροεπεξεργαστές» θα γίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Τμήμα. Πρόκειται για μάθημα του Χειμερινού εξαμήνου 2015-16 και δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι Σπουδαστές που είναι στο 9ο ή μεγαλύτερο εξάμηνο και μόνο εάν έχουν κάνει αντίστοιχη ηλεκτρονική δήλωση.

H εξεταστέα ύλη όσο αφορά το κομμάτι των Δικτύων περιλαμβάνει:

Εισαγωγή στα δίκτυα Η/Υ. Δίκτυα WAN. Δίκτυα LAN. Internet. Intranet. Πρωτόκολλα δικτύων. Το μοντέλο OSI. TCP/IP πρωτόκολλα. Φυσικό επίπεδο, επίπεδο Σύνδεσης, επίπεδο Δικτύου, επίπεδο Μεταφοράς. Εργαλεία Internet. WWW σελίδες.

H εξεταστέα ύλη όσο αφορά το κομμάτι των Μικροεπεξεργαστών περιλαμβάνει:

Δυαδικό σύστημα, Δεκαεξαδικό σύστημα και μετατροπές ανάμεσα στα συστήματα, χαρακτηριστικά μικροεπεξεργαστών, βασικά στοιχεία αρχιτεκτονικής μικροεπεξεργαστών, προγραμματισμός μικροελεγκτών PIC.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη μελέτη σας, για την εξέταση της θεωρίας και του εργαστηρίου: «Δίκτυα Η/Υ–Μικροεπεξεργαστές», τα αρχεία που βρίσκονται στο πεδίο «Έγγραφα» του μαθήματος στην Τηλεκπαίδευση του Τμήματος ή στην Open eClass - Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Τα αρχεία τα έχει αναρτήσει, για χρήση στη διδασκαλία του, σε προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά ο συνάδερφος κος Ιωάννης Βουρβουλάκης.

Μπορείτε επίσης, να συμβουλευτείτε στη μελέτη σας, για περισσότερες πληροφορίες και τα αντίστοιχα κεφάλαια του βιβλίου: “Δίκτυα Υπολογιστών”, Α.S.Tanenbaum, εκδόσεις Παπασωτηρίου, 2007  και του βιβλίου: “Ο μικροελεγκτής PIC16F84A, Αρχιτεκτονικά Χαρακτηριστικά & Προγραμματισμός”, Γεώργιος Φούρλας, 2010, τα οποία είναι διαθέσιμα από τη βιβλιοθήκη του ΤΕΙ.

Η εξέταση και του εργαστηρίου του μαθήματος θα είναι γραπτή.

 

Καλή μελέτη και καλή επιτυχία στην εξεταστική σας.

Γεώργιος Τσώνος

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: