Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Συμπληρωματικές Εξετάσεις Ιουνίου 2019

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Οι τελικές εξετάσεις του μαθήματος "Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο" έγιναν το τριήμερο 19-20-21 Ιουνίου 2019. Όμως κάποιοι φοιτητές που οφείλουν το μάθημα "χωρίς παρακολούθηση" δεν κατάφεραν να εξεταστούν γιατί δεν υπήρχαν αρκετές ελεύθερες θέσεις στις 9μελείς ομάδες εξέτασης.

 

Συμφωνήθηκε λοιπόν να δημιουργηθεί μια συμπληρωματική ομάδα εξέτασης αυτήν την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 και ώρες 14:00 - 16:00. Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές που οφείλουν το μάθημα "χωρίς παρακολούθηση" και δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος στις τελικές εξετάσεις Ιουνίου 2019 την προηγουμένη εβδομάδα, αφού κάνουν εγγραφή στην ιστοσελίδα του μαθήματος στο eclass (αν δεν έχουν κάνει ήδη), να δηλώσουν το συντομότερο συμμετοχή στην ομάδα εξέτασης "Εξετάσεις-Ομάδα 8: Παρασκευή 28/6 14.00 - 16.00" που υπάρχει στο πεδίο "Ομάδες Χρηστών".

 

Στο πεδίο "Έγγραφα" υπάρχουν όλες οι ασκήσεις του μαθήματος καθώς επίσης και όλα τα Matlab scripts που χρησιμοποιούνται στις ασκήσεις. Το διδακτικό βιβλίο της θεωρίας, σε ηλεκτρονική μορφή, υπάρχει στο πεδίο "Σύνδεσμοι".

 

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις. Επίσης, θα είναι διαθέσιμο και όλο το εκπαιδευτικό υλικό που είναι αναρτημένο στο eclass. Είναι πολύ σημαντικό να έχετε μαζί σας στις εξετάσεις  το βιβλίο των εργαστηριακών ασκήσεων γιατί εκεί περιέχεται όλη η απαραίτητη ύλη. Τελική εξεταστέα ύλη θα είναι οι ασκήσεις 1 - 8 που βρίσκονται στο πεδίο "Έγγραφα". Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση κα να χρησιμοποιείτε και υλικό που θα έχετε αποθηκεύσeι σε usb stick.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ EMAIL

 

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στις τελικές εξετάσεις, είναι πολύ σημαντικό να έχετε κάνει εγγραφή στο eclass γιατί οι εξετάσεις θα γίνουν MONO μέσω eclass και οι τελικές απαντήσεις στα θέματα των εξετάσεων θα πρέπει θα αναρτηθούν στο πεδίο  "Εργασίες" στο eclass  σε ηλεκτρονική μορφή.

 

                                                                                    Ν. Πετρόπουλος 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: