Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. (Εργαστήριο): Εγγραφή σε ομάδες εργαστηρίου

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Submitted by nicholas on

Καλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που θα παρακολουθήσουν, κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο, το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψ.Ε.Σ. - Εργαστήριο", να προσέλθουν για να δηλώσουν εργαστηριακή ομάδα παρακολούθησης  για όλα τα εργαστηριακά τμήματα του μαθήματος, την Τετάρτη  12 Φεβρουαρίου και ώρες 16.00 - 17.00 στην Αίθουσα 5.

Την ίδια ώρα θα γίνει πολύ σύντομο ενημερωτικό μάθημα, που θα απευθύνεται σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, και η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Παρακαλούνται επίσης να συμμετάσχουν και όσοι/όσες θα έχουν δηλώσει το μάθημα "χωρίς παρακολούθηση". Θα γίνει σύντομη παρουσίαση του μαθήματος και θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στη διεξαγωγή του.

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα υπάρχουν 4  διαθέσιμα τμήματα που μπορούν να δηλώσουν οι φοιτητές και φοιτήτριες που είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το μάθημα κανονικά, δηλαδή όσοι/όσες δηλώνουν το εργαστήριο για πρώτη φορά ή το έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν,  χωρίς όμως να έχουν συμμετάσχει σε τελική εξέταση. Υπενθυμίζεται ότι η πρακτική εξάσκηση στο εργαστήριο είναι 4ωρη, ενώ τα 4 τμήματα και οι αντίστοιχοι διδάσκοντες φαίνονται παρακάτω:

Διδάσκων Λ. Καλαμωτούσης : Ομάδα 1:   Δευτέρα 16 - 20    και  Ομάδα 3:   Πέμπτη 16 - 20       

Διδάσκων Ν. Πετρόπουλος: Ομάδα 2:   Τετάρτη 14 - 18    Ομάδα 4:   Παρασκευή 10 - 14

Για όσους δεν θα είναι δυνατόν να προσέλθουν για εγγραφή την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, εγγραφές θα γίνουν και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 επίσης ατην Αίθουσα 5, ενώ θα γίνει επίσης και πάλι πολύ σύντομη ενημέρωση σχετικά με την διδασκαλία του μαθήματος.

                         Οι διδάσκοντες        

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: