Φυσική-Εργαστήριο: Εργασία, παρουσιολόγιο και πληροφορίες για τις εξετάσεις

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις του Εργαστηρίου Φυσικής θα γίνουν την Δευτέρα 22 και Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου τις ίδιες ώρες που είχατε μάθημα στο εργαστήριο. Για όσους έχουν το μάθημα χωρίς παρακολούθηση οι εξετάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και ώρες 2 - 4.  Υπενθυμίζεται επίσης  ότι δεν θα είναι δυνατό να εξεταστεί κανείς αν δεν έχει κάνει  προηγουμένως εγγραφή στο eclass. Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία και σημειώσεις και τα γραπτά σας θα παραδοθούν εν μέρει και μέσω eclass. Περισότερες πληροφορίες γενικά για τις εξετάσεις θα αναρτηθούν και σε προσεχή ανακοίνωση.

 

Στο πεδίο "Έγγραφα" στο eclass έχει αναρτηθεί το αρχείο "Εργασία Φυσικής" που είναι η τελική μορφή της εργασίας.  Παρακαλείστε αφού εκτυπώσετε το αρχείο να συμπληρώσετε τους πίνακες με τις μετρήσεις που έχετε πάρει στο εργαστήριο, να κάνετε τις σχετικές γραφικές παραστάσεις, να συμπληρώσετε πράξεις όπου ζητούνται και να παραδώσετε την εργασία στον διδάσκοντα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή  19 Φεβρουαρίου και ώρα  14.00

Η εργασία είναι υποχρεωτική για όλους.

Οι χειρόγραφες εργασίες θα σας επιστραφούν την Δευτέρα κατά την διάρκεια των εξετάσεων ή και αργότερα για τα τμήματα της Παρασκευής.

 

Υπενθυμίζεται ότι θα χρειαστεί να αναρτήσετε στο eclass στο πεδίο "Εργασίες"  και δεύτερη εργασία σε ηλεκτρονική μορφή η οποία θα περιέχει τις γραφικές παραστάσεις για κάθε άσκηση και  που θα έχετε κάνει χρησιμοποιώντας το προγραμμα SciDAVis. Η προθεσμία υποβολής αυτής της εργασίας θα είναι η Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 24.00. Θα ακολουθήσουν επιπλέον πληροφορίες για αυτή την εργασία σε προσεχή ανακοίνωση καθώς και ένα template που θα χρησιμοποιήσετε για να γράψετε την εργασία.

 

Στο πεδίο "Έγγραφα" έχει επίσης αναρτηθεί το αρχείο "Παρουσιολόγιο" το οποίο περιέχει τις παρουσίες (και απουσίες όλων). Για να μπορέσετε να πάρετε μέρος στις εξετάσεις θα πρέπει να έχετε, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στη τάξη,  ένα ελάχιστο αριθμό παρουσιών που έχει οριστεί στις 10 παρουσίες. Όσοι δεν έχετε συμπληρώσει ή δεν θα θα συμπληρώσετε αυτό τον αριθμό την τρέχουσα εβδομάδα στα επαναληπτικά εργαστηριακά μαθήματα δεν θα είναι δυνατόν να πάρετε μέρος στις εξετάσεις.

                                                                                                                           Οι διδάσκοντες

                                                                                                     Νικόλαος Πετρόπουλος - Δημήτριος Λαμπάκης

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: