ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΦ. ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ-ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από gveldes στις .
  • Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το εργαστήριο του μαθήματος Εφ. Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα (Δ΄εξάμηνο) το εαρινό εξάμηνο του Ακ. Έτους 2017-2018 υποχρεούνται να δηλώσουν το τμήμα προτίμησής τους,  στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (http://eclass.teiste.gr/έως την Παρασκευή 2/3/2018 και ώρα 23:59 . Οι φοιτητές πρέπει να κάνουν εγγραφή στο μάθημα  Εφαρμοσμένος Ηλεκτρομαγνητισμός-Μικροκύματα_2016  (ELN114)  και στη συνέχεια να επιλέξουν το αντίστοιχο τμήμα (από τις Ομάδες Χρηστών).
  • Οι εγγραφές θα γίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσα από την πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Μετά το τέλος της καθορισμένης ημερομηνίας και ώρας δε θα γίνονται πλέον εγγραφές.
  • Στα τμήματα του εργαστηρίου εγγράφονται ΜΟΝΟ οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο για πρώτη φορά και οι φοιτητές προηγουμένων ετών ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.
  • Τη Δευτέρα 26/2/2018 και Τρίτη 27/2/2018 στις ώρες του εργαστηρίου (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα) μπορούν να προσέρχονται οι φοιτητές για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση στο Γραφείο το διδάσκοντα (Γρ. 114-Παλαιό διοικητήριο).

 

Ο διδάσκων

 

Γ. Βελντές

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: