Σήματα, Συστήματα και ΨΕΣ (Ε): Εξετάσεις Ιουνίου 2022

Air Jordan Aj1 Ko High, Air Jordan Aj1 Ko High OG jordanshoescheap4sale
Υποβλήθηκε από nicholas στις .

Οι Εξετάσεις Εαρινού Εξαμήνου 2022 (Περίοδος Ιουνίου) για το εργαστηριακό μάθημα "Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων - Εργαστήριο [Δ101Ε]" θα γίνουν την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρες 12:00 – 14:00.

Οι εξετάσεις θα γίνουν δια ζώσης στο Εργαστήριο 3, τα θέματα θα σας δοθούν σε έντυπη μορφή, ενώ οι απαντήσεις σας (κώδικας OCTAVE-MATLAB) θα γραφούν χειρόγραφα στην κόλλα που θα σας δοθεί. Η χρήση υπολογιστή δεν θα ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΤΗ, όπως σε προηγούμενες εξετάσεις, αλλά θα είστε ελεύθεροι να τους χρησιμοποιήσετε για να έχετε πρόσβαση στο eclass, καθώς και για να ελέγξετε αν “τρέχουν” τα προγράμματα που θα γράψετε. Είναι σημαντικό να γράψετε στις απαντήσεις σας και τον κώδικα από τις βοηθητικές συναρτήσεις (scripts) που θα χρησιμοπoιήσετε. ΟΛΕΣ οι βοηθητικές συναρτήσεις υπάρχουν στο eclass.

Για να πάρετε μέρος στις εξετάσεις, καλό θα είναι να έχετε δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα "ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ – 2022" στο eclass, στο μάθημα Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων (E) (SE_ELN_U152)”.

Στο eclass υπάρχει επίσης ΟΛΟ το υλικό που χρειάζεται να μελετήσει κάποιος για να πάρει μέρος στις εξετάσεις, εκτός βέβαια από το βιβλίο του μαθήματος: Ν. Ασημάκης: “Σήματα Συστήματα και Ψηφιακή Επεξεργασία Σημάτων“, Εκδόσεις Gutenberg, 2008, το οποίο παρέχεται από τον Εύδοξο και δεν υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή.

Οι εξετάσεις θα γίνουν με ανοιχτά βιβλία – σημειώσεις και καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας το παραπάνω βιβλίο.

Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος που περιέχεται στο παραπάνω βιβλίο, είναι από την σελίδα 15 μέχρι και την σελίδα 63. Κατά τη διάρκεια της μελέτης σας να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα λυμένα παραδείγματα του βιβλίου.

Ο Διδάσκων – Εξεταστής

Νικόλαος Πετρόπουλος

 

Μάθημα: 

Τύπος Άρθρου: